Priser

Specialtårtor

Alla specialtårtor innehåller tre lager botten, två mousser, marängsmörkräm eller chokladkräm och marsipan eller sockerpasta. Dripcakes och seminaked tillhör samma kategori men är inte täckta. Specialtårtorna kostar enligt formeln nedan.

Om du funderar på att beställa en tårta vill veta vad det kan komma att kosta vänligen använd nedanstående formel för att själv räkna ut om det passar er. Vi hjälper gärna till att räkna ut när ni definitivt beställer, men tyvär lägger vi alltför mycket dyrbar arbetstid på att räkna ut och besvara frågor som aldrig resulterar i en beställning då många inte riktigt förstår hur mycket arbete det ligger i en specialdesignad tårta. Dekorpriset bedömer vi utifrån er beskrivning så var så detaljerad som möjligt när ni beställer eller ange en budget för dekoren.

Bitpris X Antal bitar + Dekorpris= Totalpris

Bitpris
1 våning- 65kr/bit (från 10 bitar, dripcakes från 8)
2 våningar- 70kr/bit (från 22 bitar)
3 våningar- 75kr/bit
4 våningar eller mer- 80kr/bit
Priserna gäller utan specialkost. Specialkost kostar extra och varierar från 3-10kr påslag per bit.

Dekorpris
Priset för tårtans dekor varierar från tårta till tårta och baseras på arbetstid och materialkostnad. För envåning barntårtor med en figur som inte är komersiell ex. en nalle eller kanin kostar dekoren ca 300kr. skall det vara mycket smådetaljer runtomkring tillkommer det. Dripcakes ligger oftast runt 100-150kr i dekorkostnad, det beror lite på vad man vill ha på, detsamma för seminaked med bärdekor. Vi kan ordna era egna foton eller valfri bild som tårtbild. Önskas detta kostar dekoren 150kr, men ni måste beställa i god tid så vi hinner beställa bilden. Handgjorda blommor till bla bröllopstårtor brukar börja på 1000-1500kr för mindre tårtor och ju fler blommor man vill ha högre dekorkostnad blir det. 
Namn och ålder ingår alltid på födelsedagstårtor.
Som regel säljer vi inte dekoration löst, ibland kan vi dock göra undantag, priset blir då högre än när dekoren ingår i en tårta och ges efter offert.

Storlekar
Runda 1-våningstårtor finns i storlekarna 8, 10, 14, 18, 22 och 30 bitar. 
(Vid beställning av 30 bitar tillkommer en brickkostnad på 100kr.)
Observera att tårtor på 8-10 bitar rymmer endast en modellerad figur.

Runda 2-våningstårtor finns i storlekarna 22, 28 och 36 bitar.

Runda 3-våningstårtor finns från 44 bitar, större tårtor storlek efter konsultation.

Cupcakes

Cupcakes med frosting och färdigt strössel kostar från 35kr/st 
Cupcakes med lock eller annan handgjord dekor kostar från 40kr/st