Beställa

För att beställa en tårta så mailar du önskat antal bitar och förklarar hur du vill att dekoren skall se ut. Döp gärna mailet till vilken typ av tårta det gäller samt till vilket datum du vill ha den. Glöm inte att lämna ert telefonnummer också.

Observera att denna sida har en underflik med info om pris och storlekar på tårtorna. Minsta storlek för beställning av specialtårta är 12 bitar. De enda tårtor med grundutbudsfyllningarna som kan beställas i 8 bitar är dripcakes dekorerade med popcorn, biskvier, maränger mm. På prisfliken kan du själv räkna ut vad din tårta kommer kosta innan dekoren tillkommer. Det går även att beställa prinsesstårtor och gräddtårtor till en lite lägre pris, men dessa kan ej dekoreras med figurer.

Många glömmer datum och det är den viktigaste informationen då jag ibland blir fullbokad.

En bokning bör göras senast två veckor i förskott. Ibland kan vi ta emot beställningar senare än så, men det beror helt på övriga beställningar samt hur avancerad dekor ni önskar. Ju tidigare ni hör av er ju större chans att era önskemål går att genomföras.

Väljer du att boka en tårta från grundutbudet så behöver du ange följande:

1: Botten. Ange om du vill ha vanilj eller chokladbotten.

2: Välj två fyllningar från grundlistan (se fliken smaker).

3: Ange om du önskar tårtan uppstruken med marängsmörkräm eller chokladkräm.

4: Vill ni ha tårtan täckt med sockerpasta eller marsipan? (Alternativt spritsad yta eller mirrorglaze.)

5: Text: Eventuell text, t.e.x. Stina 3.

6: Datum då ni vill ha tårtan.

Ni kommer sedan få en offert på slutpris som ni läser igenom och godkänner. All betalning sker i förskott via banköverföring, vid sen beställning via swish. När er betalning är gjord är bokningen klar och ni får en bokningsbekräftelse. Tårtan hämtar ni dagen ni vill ha den på en avtalad tid.

Räkna gärna ut ett ungefärligt pris själv genom prisformeln under prisfliken. Jag är ensam i företaget och lägger ner jättemycket tid på att svara på mail och tyvärr är det många som inte förstår hur mycket arbete som ligger bakom varje tårta och då är det bra om ni först kollar så er budget fungerar med en specialdesignad designad tårta så sparas dyrbar arbetstid. När ni fullföljer en beställning kommer jag självklart räkna ut det exakta priset och vill ni veta dekorkostnad så är det bara att fråga. Vi har även jättegoda och fina prinsess och gräddtårtor till en billigare peng om man har en stramare budget. Dessa bakas också de helt från grunden till skillnad från storbageriernas halvfabrikat.

OBS! Allegier eller specialkost har kostnadstillägg som ni kan läsa mer om under fliken smaker. Allt bakas i samma kök så det kan alltid finnas spår. Extrema allergiker av t.e.x. gluten och nötter hänvisas att beställa från specialbagerier. Alla moussefyllningar innehåller gelatin som är en produkt från gris, om ni inte äter fläskkött skall ni beställa gelatinfritt.